TAG TESTEN

VI ER ALLE INDIVIDUALISTER!

Sweet Spot Analyzer™ finder det fysiologiske bedste læsepunkt i henhold til din naturlige hoved og kropsholdning samt øjnenes konvergens. Sweet Spot Analyzer™ er udviklet  gennem et to årigt samarbejde med proffesionelle optikere og ansatte fra den optiske brilleglasindustri, og mere end 1400 brillebærere har deltaget i udviklingen. Dette er en rigtig game changer, og du må aldrig købe nye glas med glidende usynlig overgang uden en Sweet Spot udmåling.

DINE FORDELE:

  • Optimale synsfelter ved læsning, computer og ved læsning
  • Du undgår nakkeproblemer, da styrkerne sidder korrekt
  • Forøger bredden af synsfeltet med op til 100%
  • Du skal aldrig lede efter det bedste læsepunkt

TAG TESTEN HER

Du kender det sikkert? Du har fået nye briller med usynlig overgang, og syntes du skal lede efter det bedste læsepunkt i dine nye glas, men måske tænker du at det er normalt når man benytter glidende overgang? Intet kan være mere forkert, for dit læsepunkt burde komme naturligt for dig. Nu kan du nemt selv teste om dine briller fungerer korrekt til dig, og om der er plads til forbedringer.

  1. Tag dine progressive briller med usynlig overgange på
  2. Tjek først om dit syn er nogenlunde ens når du kigger langt væk
  3. Læs nu noget småt i en bog og luk så det ene øje
  4. Luk derefter det andet øje uden at bevæge hovedet
  5. Hvis det er ens på begge øjne er alt i den skønneste orden
  6. Hvis der er forskel på dine to øjne kan noget være alvorligt galt

 

 

Har du nogenlunde ens syn på afstand, er det vigtigt at du også har nogenlunde det samme syn på nær, ellers risikerer du et “dovent øje” som er meget usundt for hele dit visuelle system. Har du permanent nedsat syn på det ene øje, er det naturligvis andre faktorer der spiller ind. Optimalt er det kun hvis begge dine øjne samspiller på alle afstande. Kun en Sweet Spot udmåling kan sikre en optimal brilleløsning så du ikke skal lede efter det bedste læsepunkt og samtidig sikrer et optimalt samspil mellem dine øjne.


KUNDEANMELDELSER:

“Jeg har i mange år haft store problemer med mine glas med flydende overgang, men da jeg fik nye glas med denne udmåling fungerer alt helt perfekt. For første gang har jeg fået fuld valuta for min brilleinvestering. Jeg er lykkelig.”

“Jeg har lidt af nakkeproblemer i mange år, og brugt mange timer hos kiropraktiker, men da optikeren fortalte mig om denne nye teknik, så havde jeg store forventninger til resultatet. 1 måned efter mine nye briller, er mine nakkeproblemer fortid, og jeg er helt stoppet med smertestillende piller. Det er en helt ny verden for mig”

“Jeg har ofte klaget over mit begrænsede synsfelt, til trods for jeg altid køber de dyreste brilleglas til næsten 10.000 kroner. Optikeren viste mig mit billede af mine synspunkter hvor det var tydeligt at se jeg læste i en skrå vinkel, og derfor ikke benyttede mit synsfelt korrekt. Hun lavede nye glas til mig, og vupti kunne jeg se alt igen, præcis som jeg forventer med et par briller til over 10.000 kroner. Tusind tak for hjælpen”

“De bedste briller nogensinde! Kort og godt!”

HVAD GØR JEG NU?

Hvis du ønsker nye briller med usynlig, glidende overgang er det vigtigt du kræver en Sweet Spot udmåling hos din optiker, ellers får du ikke den bedste løsning. Det er ligegyldigt om du køber dyre eller billige brilleglas. Vor verdenspatenterede løsning kan ikke kopieres, og der findes ingen anden metode til at finde dit personlige Sweet Spot uanset hvor sofistikerede instrumenter der benyttes. Tag en snak med din optiker om dine problemer, og henvis til denne side. Glæd dig til at få nye briller med et perfekt syn igen.