PROBLEMET

VI KENDER ALLE PROBLEMET!

Sweet Spot Analyzer finder den personlige progressive korridorlængde for din klient, samt den perfekte pupilafstand som sikrer et binokulært samsyn på afstand og nær.

I 40 år har vi lært at vi skal montere progressive glas ud fra afstandspupillen for at få den bedste tilpasning, og i 40 år har vi til stadighed hørt de samme klager hos brugerne, uanset hvor sofistikeret måleinstrumenter vi benytter.

Dette nye værktøj og iPad app sikrer nøjagtig og perfekt montering i henhold til det kritiske læsepunkt og samtidig øge synsfeltet med op til 100% på nær. For at få tilfredse klienter hver gang, skal du finde “sweet spot”, der er det nøjagtige, binokulære læsepunkt, som er fysiologisk bedst egnet til din klient. Dette patenterede værktøj vil gøre arbejdet for dig, hurtigt og helt præcist, og dine klienter vil blive de bedste ambassadører for din butik.

Hvordan reagerer klienterne på Sweet Spot Analyzer montering?:

PROBLEMET

Når optikere måler monteringen til progressive glas, er der grundlag for flere fejl, og de mest almindelige problemer er relateret til læsning, når klienten har modtaget de nye par briller. Mange klienter læser i en skæv vinkel, og på grund af dette passer det lille læsepunkt ikke korrekt med klientens naturlige kropsholdning og øjedrejning.


HVORDAN

I progressive glas er læsepunktet det kritiske punkt, ikke afstandsområdet.

For at få den mest optimale tilpasning skal de progressive glas derfor placeres i henhold til brugerens læsepunkt og ikke i forhold til afstandspupillen. Mange døjer med progressive glas og læser med kun ét øje ad gangen på grund af forkert tilpasning, og mange lider af ryg og nakkeproblemer på grund af ukorrekt montering. Mange af disse kunder vil aldrig blive tilfredse med deres nye briller og vil i stedet benytte en anden brilleforretning næste gang.

Et andet problem er længden af ​​den progressive korridor. Hvis man ikke benytter læsepunktet ved læsning, men i stedet benytter mellemzonen, vil man opleve et ekstremt begrænset læseområde, eller man løfter sit hoved i en ubehagelig stilling efterfulgt af nakke- og rygproblemer. Dette værktøj afslører præcis længden af ​​den progressive korridor for det bedst mulige fysiologiske læsepunkt (Sweet Spot). Alt i alt vil du med dette værktøj måle afstandspupillen til brug for bestilling af dine progressive glas og det korrekte valg af korridor længde. Det er ikke nødvendigt at analysere klientens gamle glasdesign, og det tager ikke mere end 3 sekunder at montere værktøjet korrekt på brillen og et par sekunder for at tage billedet med din iPad.

Hav tillid til værktøjet, og vær opmærksom på at du vil levere de bedste progressive glas til din klient nogensinde.

ANMELDELSE AF SWEET SPOT ANALYZER ™:

“Vi har brugt Sweet Spot Analyzer ™, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vore kunder kan straks læse med de nye briller, helt uden tilvænding.”

“Vi har ikke haft en eneste klage siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™. “

“Siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™, er vores kunder lykkeligere end nogensinde før. Vores succesrate er mere eller mindre 100%, og mange fortæller os, at det er deres bedste briller nogensinde. Vi sparer penge og tid og har intet andet end glade og smilende kunder. “


KONKLUSION:

Med “Sweet Spot Analyzer ™” får du det optimale resultat hver gang, og din klient får det bedste par briller nogensinde. Stol på os, når vi siger, at dette vil blive dit yndlingsværktøj i din butik, og du vil hurtigt glemme, hvordan du målte pupilafstand tidligere. Computer-, telefon-, tablet- og papir læsning vil blive lige så let som tilsigtet.

Download vores app “Sweet Spot Analyzer ™” fra App Store, og brug din iPad PRO 10.5″ eller 11,5″. Første måned er gratis. Tidligere iPad-modeller giver ikke det klare billede, som vi ønsker. BRUG IKKE STØRRE IPAD’S END 11,5″.

For mere hjælp og Q & A, klik HER. Vi er optometrister, og vi ved præcis, hvordan vi kan hjælpe dig.

E-mail: info@smartdonesolutions.dk
Direkte telefon: 2444 5645