PROBLEMET

VI KENDER ALLE PROBLEMET!

Din klient kan ikke læse tilfredsstillende med de nye progressive brilleglas. Sweet Spot Analyzer er en problemløser, som med garanti vil afdække hvor problemet er, og du kan dermed nemt løse din klients problem på en professionel måde. Sweet Spot Analyzer finder den personlige progressive korridorlængde for din klient, samt den perfekte pupilafstand som sikrer et binokulært samsyn på afstand og nær.

Du kan benytte Sweet Spot Analyzer hver gang du tilpasser progressive glas, eller blot når der opstår problemer. Vi garanterer for at problemerne bliver løst i første forsøg og hver gang.

I 40 år har vi lært at vi skal montere progressive glas ud fra afstandspupillen for at få den bedste tilpasning, og i 40 år har vi til stadighed hørt de samme klager hos brugerne, uanset hvor sofistikeret måleinstrumenter vi benytter.

Dette nye værktøj og iPad app sikrer nøjagtig og perfekt montering i henhold til det kritiske læsepunkt og samtidig giver klienten det optimale synsfelt.

Hvordan reagerer klienterne på Sweet Spot Analyzer montering?:


HVORDAN

I progressive glas er læsepunktet det kritiske punkt, ikke afstandsområdet.

For at få den mest optimale tilpasning skal de progressive glas derfor placeres i henhold til brugerens læsepunkt, og i mindre grad i forhold til afstandspupillen. Mange døjer med progressive glas og læser med kun ét øje ad gangen på grund af tilpasning efter afstandspupillen, og mange lider af ryg og nakkeproblemer på grund af denne montering. Mange af disse kunder vil aldrig blive tilfredse med deres nye briller og fristes til at benytte en anden brilleforretning.

Et andet problem er længden af ​​den progressive korridor. Hvis ikke  læsepunktet benyttes ved læsning, men i stedet mellemzonen, vil man opleve et ekstremt begrænset læseområde, eller man løfter sit hoved i en ubehagelig stilling efterfulgt af nakke- og rygproblemer. Dette værktøj afslører præcis længden af ​​den progressive korridor for det bedst mulige fysiologiske læsepunkt (Sweet Spot). Alt i alt vil du med dette værktøj måle afstandspupillen til brug for bestilling af dine progressive glas og det korrekte valg af korridor længde. Det er ikke nødvendigt at analysere klientens gamle glasdesign, og det tager ikke mere end 3 sekunder at montere værktøjet korrekt på brillen og et par sekunder for at tage billedet med din iPad.

Hav tillid til værktøjet, og vær opmærksom på at du vil levere de bedste progressive glas til din klient nogensinde.

ANMELDELSE AF SWEET SPOT ANALYZER ™:

“Vi har brugt Sweet Spot Analyzer ™, og vi er meget tilfredse med resultatet. Vore kunder kan straks læse med de nye briller, helt uden tilvænning.”

“Vi har ikke haft en eneste klage siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™. “

“Siden vi begyndte at bruge Sweet Spot Analyzer ™, er vores kunder lykkeligere end nogensinde før. Vores succesrate er mere eller mindre 100%, og mange fortæller os, at det er deres bedste briller nogensinde. Vi sparer penge og tid og har intet andet end glade og smilende kunder. “


KONKLUSION:

Med “Sweet Spot Analyzer ™” får du det optimale resultat hver gang, og din klient får det bedste par briller nogensinde. Stol på os, når vi siger, at dette vil blive dit yndlingsværktøj i din butik, og du vil hurtigt glemme, hvordan du målte pupilafstand tidligere. Computer-, telefon-, tablet- og papir læsning vil blive lige så let som tilsigtet.

Download vores app “Sweet Spot Analyzer ™” fra App Store, og brug din iPad PRO. Første måned er gratis. Tidligere iPad-modeller giver ikke det klare billede, som vi ønsker.

For mere hjælp og Q & A, klik HER. Vi er optometrister, og vi ved præcis, hvordan vi kan hjælpe dig.

E-mail: info@smartdonesolutions.dk
Direkte telefon: 2444 5645